Garantie

Alle producten die aangeboden worden op www.installatiemateriaal.nu en keukenkraankopen.com zijn nieuwe A-merken. Op alle bestelde producten bij één van de eerder genoemde webwinkels krijg je gewoon de volledige fabrieksgarantie. Dat wil zeggen dat wij de richtlijnen en voorwaarden van de fabrikant volgen en hanteren. Voor meer informatie over deze richtlijnen en voorwaarden verwijzen wij naar de site van de betreffende fabrikant. Mocht je een probleem hebben met een geleverd product, neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@installatiemateriaal.nu.

Artikelen die je koopt op www.installatiemateriaal.nu en www.keukenkraankopen.com zijn altijd nieuw en kennen de volledige fabrieksgarantie, zoals gehanteerd bij de fabrikant van het product. Gemiddeld gezien is de garantieperiode periode 1 – 10 jaar, afhankelijk van de fabrikant van het artikel. Hiernaast blijft de wettelijke garantie die een consument heeft eveneens van toepassing. Deze wettelijke garantie houdt in dat het product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden fabrieksgarantie doet hier niets aan af.

Ja, controleer altijd direct na de levering de materialen. Op de pakbon staat deze mededeling nogmaals vermeld. Mocht er onverhoopt een artikel beschadigd zijn dan dient u dit uiterlijk binnen 24 uur aan ons te melden door een e-mail te sturen met een foto. Uiterlijk binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie op je klacht.

Bij Installatiemateriaal B.V. ben je zeker van je aankoop. Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur een organisaties die jou als consument extra goed beschermen. Dit verzekert jou dat je veilig en vertrouwd bij www.keukenkraankopen.com kan bestellen.