Klachten

Wij streven er naar om alles perfect te regelen. Mocht je onverhoopt een klacht hebben over de levering, service of een product van Installatiemateriaal.nu dan vernemen we die graag. Onze klantenservice zal er alles aan doen om je verder te helpen en je klacht te verhelpen. Klachten kun je schriftelijk melden bij onze klantenservice via klantenservice@installatiemateriaal.nu en zorgen ervoor dat je klacht direct in behandeling wordt genodigd. Voor een snelle afhandeling van de klacht vragen we om de klacht zo goed als mogelijk te omschrijven en eventuele foto’s toe te voegen als het om een product of materiaalfout gaat. Uiterlijk binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie op je klacht.

Indien u nog niet tevreden bent met de geboden oplossing, kunt u uw klacht voorleggen bij de Geschillencommissie via Stichting WebwinkelKeur. Meer informatie daarover vindt u hier.

Niet tevreden met de oplossing die Installatiemateriaal.nu en de geschillencommissie van Stichting WebwinkelKeur geboden heeft? Dan kun je de klacht ook aanmelden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit is een platform dat door de EU is opgezet voor alle consumenten binnen heel Europa.